Service & Privacy

Algemene voorwaarden Puur Sense

 

Indien u een bestelling plaats bij Puur Sense dan verklaart u zich akkoord met onderstaande leveringsvoorwaarden.

 

BESTELLEN, BETALEN EN LEVERING VAN PRODUCTEN 

Na het plaatsen van uw bestelling dient u het totaalbedrag van de bestelling direct betalen met iDEAL.

Hoe werkt iDEAL? Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen: 

* U plaatst een bestelling van een of meerdere producten 

* Kies vervolgens iDEAL als betaalmethode 

* Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt 

* U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank 

* Alle betaalgegevens van uw aankoop zijn al ingevuld 

* Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed 

* u ontvangt een betaalbevestiging van uw bank 

* U keert terug naar www.salonsense.nl, de bestelling én betaling zijn geslaagd!

 

ORDERBEVESTIGING 

Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst ontvangt u via e-mail een orderbevestiging. Op de orderbevestiging vindt u een overzicht van de bestelde artikelen en de kosten hiervan, inclusief eventuele verzendkosten en BTW.

Zodra het bedrag is ontvangen, wordt uw bestelling binnen 1 a 2 werkdagen (mits voorradig) aan postvervoerder DHL aangeboden ter verzending. U krijgt een bericht zodra uw bestelling verstuurd is. Is een bepaald product niet op voorraad dan staat dit bij het specifieke product erbij vermeld. U krijgt ook altijd een bericht als de levering wat langer duurt dan, met hierbij vermeld de verwachte levertijd. Na verzending van uw bestelling hebben wij geen verdere invloed meer op de bezorging ervan en zijn wij geheel afhankelijk van de leveringen en diensten van de postvervoerder. Pakketpost wordt over het algemeen binnen 2 a 3 werkdagen aan u geleverd. U kunt 24 u per dag uw bestelling plaatsen. Uw bestelling wordt op volgorde van binnenkomst door Puur Sense verwerkt, op werkdagen van maandag t/m vrijdag. Gelieve hier rekening mee te houden bij het plaatsen van uw bestelling.

 

VERZENDKOSTEN EN VERPAKKINGSKOSTEN 

Voor het verzenden van uw bestelling worden de standaard tarieven gehanteerd van de postvervoerder. De verzendkosten van kleine (platte) bestellingen die door de brievenbus passen (brievenbuspost) bedragen € 3,95.- Grotere bestellingen vallen onder pakketpost tot 10 kg, de verzendkosten zijn dan: € 4,95.- Verzendingen buiten Nederland is niet mogelijk. Kado's pakken wij altijd gratis voor u in. 

 

RUILEN, RETOURNEREN EN HERROEPINGSRECHT 

U heeft veertien dagen bedenktijd met betrekking tot ruilen of retourneren van uw bestelling. Binnen deze periode kunt u de artikelen aan ons retour te zenden, mits deze in onbeschadigde staat zijn, ongeopend, ongebruikt en in de originele verpakking. Wanneer het product verpakt zit in een doosje dan mag u dit er natuurlijk wel uithalen en bekijken, echter mag u het product niet gebruiken/consumeren. Bij ruilen kunt u kiezen voor een ander artikel uit ons assortiment, of u krijgt een tegoedbon, wanneer er op dat moment niets naar uw keuze bij is. Wilt u uw aankoop ontbinden NA ontvangst van de goederen dan kunt u gebruik maken van uw herroepingsrecht. Conform de wet Koop op afstand heeft u na ontvangst van de goederen 14 werkdagen de tijd om uw koop te ontbinden, zonder opgaaf van reden. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar silvia@salonsense.nl . De zichttermijn van 14 werkdagen gaat in op het moment dat u de goederen in ontvangst neemt en wij aan onze verplichtingen hebben voldaan. LET OP: indien aangekochte (verzorgings)producten niet meer zijn verzegeld en u deze dus heeft geopend na ontvangst, kunt u géén gebruik maken van uw herroepingsrecht. Na eventuele ontbinding van de overeenkomst storten wij uw aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op uw rekening. Maakt u gebruik van uw herroepingsrecht dan dient u de producten na melding binnen 14 dagen te retourneren aan Pure Sense. Houdt u er alstublieft rekening mee dat bij het retour zenden van artikelen de Algemene Voorwaarden van de desbetreffende postvervoerder gelden en deze verzendkosten voor rekening van u als klant zijn. Dit geldt ook voor het opnieuw opsturen van producten (bij ruilen) vanuit Salon Sense naar de klant, ook dan zijn de extra gemaakte verzendkosten voor rekening van de klant. Kosten van beschadiging en vermissing zijn tevens voor rekening van de klant. Dit geldt ook wanneer u gebruik maakt van uw herroepingsrecht.

 

KLACHTEN EN GARANTIE 

Heeft u klachten met betrekking tot de geleverde goederen of andere zaken? Neemt u dan binnen 48 uur contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om tot een bevredigende oplossing te komen. In principe heeft u een maand standaard garantie op uw product, deze gaat in bij het in ontvangst nemen van uw product.

 

VERVOERSSCHADE 

Alle bestellingen worden door ons conform de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder verzonden. Mocht u een beschadigde zending ontvangen dan verzoeken wij u ons hiervan binnen 48 uur na ontvangst in kennis te stellen. Er zal dan een afspraak met u worden gemaakt over het retourneren van de zending en uw producten zullen kosteloos door ons vervangen worden. Let op: verzuimt u ons in te lichten m.b.t. vervoersschade of doet u dit te laat dan vervalt uw recht op garantie. Uiteraard verzoeken wij u de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder ook zelf zorgvuldig in acht te nemen. Indien retourzendingen beschadigd bij ons aankomen en niet conform de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder zijn verzonden, vervalt uw garantie en behouden wij ons het recht voor u aansprakelijk stellen voor de ontstane schade. Wij bieden u de mogelijkheid de producten verzekerd te verzenden via de postvervoerder.

 

OVEREENKOMST 

Indien na ontvangst van het op de orderbevestiging vermelde totaalbedrag, levering van uw bestelling niet binnen 30 dagen heeft plaatsgevonden, heeft u het recht de overeenkomst met ons te ontbinden en kunt u verzoeken om terugbetaling van het door u betaalde bedrag. Dit geldt uitsluitend indien door ons geen andere afspraken met u zijn gemaakt over het tijdstip van levering of als wij verzuimen u in te lichten inzake een mogelijke vertraging bij de levering van artikelen.

 

PRIJSAFWIJKINGEN 

Wij behouden ons het recht voor op prijsafwijkingen. Wij zullen u bij prijswijzigingen inlichten. U heeft dan de mogelijkheid de koopovereenkomst te ontbinden.

Privacy

PRIVACYVERKLARING 

Pure Sense verklaart hierbij nadrukkelijk dat alle door u verstrekte adresinformatie en persoonsgegevens uitsluitend zullen worden gebruikt ten behoeve van haar eigen administratie en informatieverstrekking. Persoonsgegevens worden niet doorverkocht en niet ter beschikking gesteld aan derden. 

 

 Contact

Heeft u vragen naar aanleiding van wat u op onze site gezien of gelezen heeft, dan kunt u een e-mail sturen naar silvia@salonsense.nl.

Vestigingsadres van Puur Sense

Salon Sense: 

Walstro 67

3831 WV Leusden

KVK: 57517924 |